Laskutusohjeet

Betoni-Sampo on ALV 8 c § momentin mukaisesti rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyvä elinkeinonharjoittaja, johon ostajana sovelletaan lakia rakennusalan käännetystä arvonlisäverovelvollisuudesta, joten rakentamispalvelun käännetyn verovelvollisuuden tilanteissa laskussa tulee olla ostajan Y-tunnus 0175554-4 (tai alv-tunnus FI01755544).

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite (ovt-tunnus) 003701755544
Verkkolaskuoperaattori  Maventa
Välittäjätunnus (Maventa) 003721291126

Mikäli laskujen lähettäjän operaattori on pankki, on käytettävä välittäjätunnusta DABAFIHH

Sähköposti

Otamme vastaan pdf-tiedostomuotoon tallennettuja laskuja sähköpostiosoitteeseen
invoice-01755544@kollektor.fi

Paperilaskut

Mikäli yrityksellänne ei ole valmiutta lähettää laskuja sähköisesti, pyydämme teitä käyttämään keskitettyä laskutusosoitettamme:

SiriusPro Oy / Betoni-Sampo
01755544  (pakollinen tieto, oltava juuri tässä kohdassa osoitekentässä)
PL 100
80020 Kollektor Scan

Tämä koskee vain meille lähetettäviä paperilaskuja, muu posti (esim. mainoskirjeet, rahtikirjat yms.) osoitteella Haaralantie 205, 42100 Jämsä.

Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus) on pakollinen tieto laskun tunnistamista varten ja se tulee aina mainita paperilaskun osoitekentässä vastaanottajan nimen alapuolella.

Kaikista laskuista pitää löytyä seuraavat tiedot: Työmaanumero tai työmaan nimi sekä selkeästi eriteltynä työkohteessa tehdyt työsuoritteet ja/tai myydyt tarvikkeet.

Tilatessamme ilmoitamme teille työmaanumeron. Huomioittehan, että jokaisen työmaan lasku tulee lähettää erikseen omana laskunaan.

Toimintaohje

Kun olette lähettämässä meille ensimmäistä verkkolaskuanne, ilmoittakaa siitä ystävällisesti Marja Ståhlbergille, puh. 010 522 8808, mieluiten sähköpostitse info@betonisampo.fi.

Mainitkaa sähköpostissanne oma verkkolaskuoperaattorinne ja verkkolaskuosoitteenne sekä päivä, jolloin lähetätte/lähetitte verkkolaskunne. Näin voimme varmistaa, että ensimmäinen verkkolasku on saapunut perille.

Tietosuojaseloste

Voit tutustua uuden GDPR-asetuksen mukaiseen tietosuojaselosteeseen tästä.